Feestzaal

Feestzaal

Bent u op zoek naar een feestzaal in Maldegem? Dan bent u bij De Commanderie aan het juiste adres. Onze ruime feestzaal is voor allerlei gelegenheden te boeken. Van huwelijksfeest, communie, jubileum, familiefeest tot aan een bedrijfsevenement… Bij De Commanderie is alles mogelijk. In het historisch pand maken wij van uw gelegenheid een uniek en onvergetelijk feest. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Feestzaal huren voor uw gelegenheid

Een feestzaal huren voor uw gelegenheid doet u bij De Commanderie. Onze feestzaal in Maldegem heeft een capaciteit tot maximaal 500 personen. Voor een staande receptie of feest is de zaal goed voor 500 personen, zittend voor ongeveer 300 personen. Ook voor kleinere groepen is onze feestzaal zeer geschikt. Wij kunnen namelijk onze feestzaal aanpassen aan uw gezelschap. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk en alles kan aangepast worden naar uw persoonlijke wensen. De Commanderie beschikt daarnaast ook over een uitgestrekte tuin. Mocht u op zoek zijn naar een prachtige locatie waar het ook mogelijk is om buiten uw feest te organiseren, dan hebben wij hiervoor de perfecte locatie. Er is een ruime parking aanwezig voor circa 150 wagens.

Catering

Wat betreft de catering werkt Feest- en Eventzaal De Commanderie in Maldegem samen met eigen partners. Wilt u meer weten over de catering mogelijkheden? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Over Feestzaal De Commanderie in Maldegem

De Commanderie is een historisch gebouw dat werd gebouwd in 1940 tijdens de tweede wereldoorlog. Het werd destijds gebruikt als keuken voor Duitse en Italiaanse luchtmacht. Vandaag de dag fungeert De Commanderie als feestzaal in Maldegem, omgeving Brugge. Het is een exclusief gebouw dat nog steeds beschikt over historische karakteristieken. Wilt u deze feestzaal huren voor uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Feestzaal

Bent u op zoek naar een feestzaal in Maldegem? Dan bent u bij De Commanderie aan het juiste adres. Onze ruime feestzaal is voor allerlei gelegenheden te boeken. Van huwelijksfeest, communie, jubileum, familiefeest tot aan bedrijfsevenement. Bij De Commanderie is van alles mogelijk. In dit historische pand maken wij van uw gelegenheid een uniek en onvergetelijk feest. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Feestzaal huren voor uw gelegenheid

Een feestzaal huren voor uw gelegenheid doet u bij De Commanderie. Onze feestzaal in Maldegem heeft een capaciteit van maximaal 500 personen. Voor een staande receptie of feest is de zaal goed voor 500 personen, zittend voor ongeveer 300 personen. Ook voor kleinere groepen is onze feestzaal zeer geschikt. Wij kunnen namelijk onze feestzaal aanpassen aan uw gezelschap. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk en alles kan aangepast worden naar uw persoonlijke wensen. De Commanderie beschikt daarnaast ook over een prachtige tuin. Mocht u op zoek zijn naar een prachtige locatie waar het ook mogelijk is om buiten uw feest te organiseren, dan is dit bij ons ook mogelijk. Er is een ruime parking aanwezig voor circa 100 wagens.

Catering

Wat betreft de catering werkt Feestzaal De Commanderie in Maldegem samen met eigen partners. Het is eventueel ook mogelijk om voor een andere cateraar te kiezen. Wilt u meer weten over de catering mogelijkheden? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Over Feestzaal De Commanderie in Maldegem

De Commanderie is een historisch gebouw dat werd gebouwd in 1940 tijdens de tweede wereldoorlog. Het werd destijds gebruikt als keuken voor Duitse en Italiaanse luchtmacht. Vandaag de dag fungeert De Commanderie als feestzaal in Maldegem, omgeving Brugge. Het is een exclusief gebouw wat nog steeds beschikt over historische karakteristieken. Wilt u deze feestzaal huren voor uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.