Tenstoonstelling

Tentoonstelling

Wilt u een tentoonstelling organiseren in de omgeving van Brugge, Aalter of Eeklo? Dan bent u bij Feest- en Eventzaal De Commanderie aan het juiste adres. Iemand die kunst maakt wil zijn of haar werk natuurlijk ook kunnen exposeren. De Commanderie, vlakbij Brugge, is hiervoor de ideale locatie. De Commanderie is een historisch pand dat gebouwd werd tijdens de tweede wereldoorlog. Het pand beschikt over een zaal van 480 m². Door de historie van het gebouw komt uw kunst perfect tot zijn recht.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een tentoonstelling organiseren bij De Commanderie

Wij van De Commanderie helpen u graag bij het organiseren van uw tentoonstelling. Wij beschikken over een zaal van 480 m². Mocht u deze ruimte te groot vinden, dan kan de ruimte aangepast worden naar uw persoonlijke wensen.

De Commanderie beschikt daarnaast ook over een uitgestrekte tuin. Mocht u op zoek zijn naar een buiten locatie waar u uw expositie kunt houden, dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben ruime parkeergelegenheden. Onze parking heeft een capaciteit van ongeveer 150 wagens. Hoe groot of hoe klein u uw expositie ook wilt organiseren, bij De Commanderie is alles mogelijk! Wij denken graag met u mee.

Catering

Wanneer u uw gasten wilt voorzien van een hapje en drankje dan is dit zeker geen probleem.
Wij werken samen met vaste partners die uw expositie samen met ons tot een groot succes kunnen maken.

Over expositieruimte De Commanderie

De Commanderie is een historisch pand dat gebouwd is rond 1940/1941 tijdens de tweede wereldoorlog en diende als keuken voor de officieren van de Duitse en de Italiaanse luchtmacht. Na de oorlog kwam het in handen van de oorspronkelijke eigenaren. Dit historisch pand beschikt nog over vele historische karakteristieken waardoor het een perfecte expositieruimte is.