Vergaderruimte

Vergaderruimte

Bent u op zoek naar een vergaderzaal in Maldegem? Dan bent u bij De Commanderie aan het juiste adres. Onze vergaderruimte is voor alle soorten vergaderingen te boeken, zowel voor bedrijven als voor clubs of verenigingen. In het historisch pand kunt in alle rust uw vergadering of activiteit houden.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een vergaderzaal voor grote en kleine groepen

De Commanderie biedt een vergaderzaal aan in Maldegem waar allerlei soorten vergaderingen georganiseerd kunnen worden. De vergaderzaal biedt veel mogelijkheden. Dit betekent dat alle soorten vergaderopstellingen bij ons mogelijk zijn: u kunt kiezen voor een klassieke school-, u-vorm-, vierkante-, of theater opstelling.

Onze vergaderzaal in Maldegem biedt talloze mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen. Natuurlijk hebben wij ook gratis WiFi ter beschikking. Daarnaast is er ook een ruime en gratis parking aanwezig die een capaciteit heeft tot 150 wagens.

Catering tijdens uw vergadering

Bij De Commanderie is het ook mogelijk om uw vergadering te voorzien van een hapje en een drankje. Wilt u graag koffie met een koek erbij of een complete lunch? Wij kunnen dit allemaal voor u regelen. De Commanderie werkt samen met eigen catering partners die uw vergadering compleet kunnen verzorgen.

Onze vergaderruimte in Maldegem boeken?

Wilt u onze vergaderruimte te Maldegem boeken of vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via:

Telefoon: +32 494 60 84 12

E-mail: info@decommanderie.be

Vergaderruimte

Bent u op zoek naar een vergaderzaal in Maldegem? Dan bent u bij De Commanderie aan het juiste adres. Onze vergaderruimte is voor alle soorten vergaderingen te boeken, zowel voor bedrijven als voor clubs of verenigingen. In dit historische pand kunt u in alle rust uw vergadering houden.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een vergaderzaal voor grote en kleine groepen

De Commanderie biedt een vergaderzaal aan in Maldegem waar allerlei soorten vergaderingen georganiseerd kunnen worden. De vergaderzaal die wij aanbieden kent vele mogelijkheden. Dit betekent dat alle soorten vergaderopstellingen bij ons mogelijk zijn. U kunt zelf een opstelling kiezen of kiezen voor een klassieke school-, u-vorm-, vierkante-, of theater opstelling.

Onze vergaderzaal in Maldegem biedt talloze mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen. Natuurlijk hebben wij ook een beamer en gratis WiFi ter beschikking. Daarnaast is er ook een ruime en gratis parking aanwezig die een capaciteit heeft tot wel 100 wagens.

Catering tijdens uw vergadering

Bij De Commanderie is het ook mogelijk om uw vergadering te voorzien van een hapje en een drankje. Wilt u graag koffie met een koek erbij of een complete lunch? Wij kunnen dit allemaal voor u regelen. De Commanderie werkt samen met eigen catering partners die uw vergadering compleet kunnen verzorgen. Het is eventueel ook mogelijk om een eigen cateraar aan te dragen.

Onze vergaderruimte in Maldegem boeken?

Wilt u onze vergaderruimte te Maldegem boeken of vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. U kunt ons bereiken via:

Telefoon: +32 494 60 84 12

E-mail: info@decommanderie.be