Voorstelling

Voorstelling

Wilt u een voorstelling organiseren en bent u op zoek naar een geschikte locatie? Dan bent u bij Feest- en Eventzaal De Commanderie aan het juiste adres. Er komt ontzettend veel kijken bij het organiseren van een voorstelling. Vooral het vinden van een goede locatie in of rondom uw stad kan erg moeilijk zijn. De Commanderie is hiervoor de perfecte locatie. Wat voor voorstelling u ook wilt organiseren, bij De Commanderie is alles mogelijk. Wij maken van uw voorstelling een onvergetelijke ervaring.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een zaal huren voor uw voorstelling

Een zaal huren voor uw voorstelling doet u bij De Commanderie. Onze zaal in Maldegem heeft een capaciteit van maximaal 500 personen. Ook voor een kleine tentoonstelling is onze zaal erg geschikt. Wij kunnen namelijk onze zaal aanpassen aan uw wensen.

De Commanderie beschikt daarnaast ook over een uitgestrekte tuin. Mocht u een voorstelling in de buitenlucht willen organiseren, dan is dit bij ons ook mogelijk.

Al uw genodigden kunnen gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein. Onze parking biedt toegang tot 150 wagens.

Uw voorstelling voorzien van catering

Indien gewenst kunt u ook uw voorstelling voorzien van een hapje en een drankje.
Wij werken namelijk met vaste catering partners die uw voorstelling tot een nog groter succes kunnen maken.

Over De Commanderie

De Commanderie is een historisch pand gelegen in het Belgische Maldegem vlakbij Brugge. Het pand werd gebouwd tijdens de tweede wereldoorlog en diende in die tijd als keuken voor de Duitse en Italiaanse luchtmacht. Vandaag de dag fungeert De Commanderie als polyvalente zaal.